Városkártya

Városkártya – Ez a plasztik kártya a marketing új üdvöskéje

A városi turizmus fejlesztésében egyre elismertebb és népszerűbb a városkártya. Ez a plasztik kártya nem csak kedvezményekre jogosítja a használót éttermekben, múzeumokban, rendezvényeken és akár a tömegközlekedésben is, hanem a városnak is egy ütős marketing eszköz, amely tökéletesen egyedire szabható. Nem csupán a grafikai megjelenésével, de akár különleges alakjával is kivételes lehetőségeket rejt magában. A városkártya forradalmi eszköz a marketing világában, melynek kimagasló reklámerővel bír, és valódi kincs a város számára!

A választható kártya alapanyagok között található a 760 mikron vastagságú (bankkártya minőségű) kártya, amely kiváló tartósságot és minőséget biztosít. Azok számára, akik vékonyabb alapanyagot keresnek, a 440 mikron vastagságú kártya remek választás. Emellett rendelkezésre állnak újrahasznosított karton alapanyagok is: 720 grammos és 350 grammos változatban, melyek a környezettudatosságot tükrözik.

A kártya felületét fényes laminálással, matt laminálással vagy laminálás nélkül is megrendelheti, hogy a megfelelő megjelenést érje el. A színek terén is gazdag választék áll rendelkezésre, így választhat hagyományos fehér, átlátszó, ezüst vagy arany alapot, valamint különféle metál alapokat is.

Ha egyedi és specifikus tulajdonságokra van szüksége, kérhet olyan kiegészítőket, mint RFID chip, változó kezelés QR-kóddal, vonalkóddal, szöveges változókkal, dombornyomás, arany vagy ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram vagy lyukasztás.

Legyen részese a városkártyák erejének, és tegye még vonzóbbá városát vagy vállalkozását a pvc kártyák nyújtotta egyedi lehetőségekkel! Tegyen megrendelést még ma, és hozza létre a tökéletes városkártyát a turisztikai fejlesztésekhez és marketing kampányokhoz!

Comments are closed.