Plasztikkártya segédlet CR80 kártya rendeléshez

plasztikkártya-LKKznH0mgyJR0k2LS 0vww 3383

Méretek

  • Fizikai méret85,6 mm x 54 mm
  • Méret kifutóval91,6 x 57 mm
  • Kifutó mérete1,5 mm a hosszanti oldalon, 3 mm a rövid oldalon
  • Biztonságosan nyomtatható terület mérete81,6 mm x 50 mm

Kiegészítő információk plasztikkártya tervezéshez

Tervezésnél figyelembe kell venni, hogy fontos grafikai elem ne kerüljön 2 mm-nél közelebb a plasztikkártya fizikai méretéhez képest! Biztonságosan nyomtatható terület mérete: 81,6 mm x 50 mm.

Amennyiben keretet tervez a kártyára helyezni, kérjük vegye figyelembe, hogy a gyártási folyamat során elmozdulás előfordulhat (kb. 1 mm – 1,5 mm). Ez a keret középponthoz viszonyított elmozdulását okozhatja.

Kérjük, ne alkalmazzon sarokkerekítést a terven.

Kérjük továbbá, hogy semmilyen nyomdai vágójelet, passzerjelet, stb. ne alkalmazzon a kész terven. Amennyiben mély, gazdag fekete színt kíván elérni, mind a 4 színcsatonát állítsa 100%-ra.

Nyomdakész anyag leadási paraméterei

Elfogadott fájlformátumok pdf, eps, ai, indd (ai fájlok esetében ügyeljen rá, hogy a bittérképek (képek) beágyazva kerüljenek mentésre. Amennyiben InDesign fájlt küld, kérjük mindig csomagként mentse betűkészletekkel együtt, idml fájlt tartalmazva).

Alkalmazott színtér: CMYK. Felbontás: minimum 300 ppi, maximum 1200 ppi.

Képek használatánál ügyeljen, hogy CMYK színtérben (fekete-fehér esetén szürkeárnyalatos), minimum 300 ppi felbontást alkalmazzon.

Vektoros anyagokat csak pdf, eps, ai, és svg állományban fogadunk el (cdr fájl-t nem fogadunk el).

A szövegeket mindig vektorizálja (görbézze le), ha nem áll módjában, kérjük mellékelje az összes felhasznált betűkészletet (nem a megnevezését, hanem a telepíthető fájlt).

Megszemélyesítés (változó adat kezelés) esetén szintén mellékelje az alkalmazni kívánt betűkészletet. Megszemélyesítés (változó adat kezelés) elhelyezéséről kérjük, küldjön látványtervet.

Kérjük, ne alkalmazzon 4 pt-nál kisebb betűméretet.

Formalakk, vagy arany/ezüst felülnyomás esetén csak a felülnyomott részeket egy külön fájlban (vagy külön oldalként) egy színt alkalmazva készítse el

Perszonalizálás kapcsán a dropbox linken tudja letölteni a szükséges XLS fájlokat.

Technikai kérdésekben hívja : +36 (1) 296-2489  (300-as mellék)