Kérjen mintacsomagot, mielőtt véglegesíti rendelését!

Cégünk büszkén kínálja széleskörű termékválasztékunkat, amely magában foglalja a legkiválóbb minőségű plasztikkártyákat, kártyatartókat és nyakpántokat. Ha szeretné előzetesen kipróbálni és meggyőződni a termékeink minőségéről, itt a tökéletes lehetőség a mintacsomag kérésére!

Mintaválasztékunk lehetővé teszi Önnek, hogy különböző típusú plasztikkártyákat, kártyatartókat és nyakpántokat rendeljen, így könnyen megtalálhatja az Ön igényeinek legmegfelelőbb termékeket. Legyen szó akár céges rendezvényről, konferenciáról, vagy reklámajándékként kívánja felhasználni ezeket a termékeket, mi garantáljuk, hogy a legmagasabb minőségben kapja meg őket.

Szeretnénk megemlíteni, hogy lehetőség van egyedi arculattal ellátott mintacsomag rendelésére is. Amennyiben a vállalata saját logóval, szlogenekkel vagy más egyedi grafikákkal szeretné díszíteni a termékeket, kérjük, jelezze felénk, és mi szívesen elkészítjük az egyedi mintacsomagot az Ön számára. Az egyedi arculattal ellátott csomag rendelésének ára 5000 forint + áfa, amely tartalmazza a termékek kiváló minőségét és az egyedi tervezési folyamatot is.

Rendelése leadásához és a mintacsomag igényléséhez kérjük, töltse ki az online űrlapunkat, amelyben részletesen megadhassa az igényeit és kívánságait a termékeket illetően. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessék az elképzeléseit, és biztosítsák Önt arról, hogy a megfelelő termékeket választja a mintacsomagjába.

Köszönjük, hogy érdeklődik termékeink iránt, és várjuk a rendelését! Amennyiben további kérdései vannak, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal, akik szívesen segítenek Önnek a választásban és a rendelés folyamatában!


    Milyen mintát szeretne?