Tok kis nyilással + insert T-12

Tok kis nyilással + insert

Amennyiben minőségi és tartós kártyatartó készítésére, nyomtatására vagy gyártására lenne szüksége, a plasztikkartyakeszites.hu remek választás lehet számára. Vállalkozásunk kiemeli, hogy a kártyatartó tervezésénél, nyomtatásánál és gyártásánál kiemelt figyelmet fordít minden apró részletre, és teljes mértékben alkalmazkodik a megrendelő sajátos igényeihez.

A kártya elhelyezése a kinyitható tok belsejében történik, pontosan a tok jobb oldalán található egy olyan nyíláson keresztül, ami a kártya méretéhez lett igazítva. Amikor a tokot zárt állapotban tartja valaki, a kártya diszkréten rejtve marad, nem kerül látható helyzetbe, így a kényelem és a biztonság érzése egyaránt megmarad. A tervezett grafika mindkét oldalon szerepel a plasztikkártya tartón.

Az egyedi grafika azonosan megjelenik mindkét oldalon a kártyatartón, így a választott design garantáltan lenyűgöző és emlékezetes lesz.

A kártyatartó mérete tökéletesen illeszkedik a szabványos kártyákhoz, így szilárdan fogja azokat, és védelmet nyújt számukra.

A kártyaalapanyag tekintetében választhat az elérhető 350 grammos műnyomó karton közül.

A felületkezelés terén széles választék áll rendelkezésre. A fényes laminálás ragyogó és elegáns megjelenést kölcsönöz, míg a matt laminálás visszafogottabb hatást eredményez. Azok, akik a természetességet preferálják, választhatják a laminálás nélküli verziót.

Továbbá, exkluzív felületkezelési opciók is rendelkezésre állnak, mint például a formalakkozás, aranyozás és ezüstözés, melyekkel még különlegesebbé teheti a kártyatartókat.

Legyen szó céges rendezvényről, konferenciáról vagy ajándékozási alkalmakról, a kinyitható tokkal ellátott plasztikkártya tartó garantáltan felejthetetlené teszi vállalkozását. Fedezze fel lehetőségeinket még ma, és rendeljen a stílusos és praktikus kártyatartók közül!

Comments are closed.