Letöltő kártya, mely forradalmasítja az adatbázis építést!

Az innovációra épülő vállalati marketing alapköve a folyamatosan bővülő adatbázis, amely könnyedén átlátható, pofon egyszerűen kezelhető és a lehető legtöbb információt lehet belőle kinyerni. A letöltő kártya és a hozzá kapcsolódó informatikai rendszer egyik előnye, hogy az Ön által kialakított weboldal segítségével bármilyen tartalmat meg tud osztani felhasználóival, legyen az szöveg, kép, videó, zene vagy fájl. Ehhez a letöltő kártya mellett biztosítjuk az informatikai hátteret, az egyedi webcímet és az okos eszközök saját QR-kódját. A kártya másik kihagyhatatlan előnye a profi adatbázis építés, melyhez saját dragcards rendszerünket ajánljuk. Miért? Mert: 1. a dragcards megtekintéséhez csupán internetre van szüksége 2. teljesen biztonságos, hisz a belépéshez szükséges kártya és egy 20 számjegyű kód 3. minden látogatóról olyan értékes információkat gyűjt, mint e-mail cím, telefonszám, ip cím, böngésző, érdeklődési körök stb. 4. a rendszer alkalmazása ingyenes, csupán a kártyák előállítás költségeit számlázzuk ki Önnek!

Letöltőkártya nagyszerű gyártási markerei:

Választható kártya alapanyagok :    760 mikron (bankkártya minőség),  440 mikron (véknyabb alapanyag),  720 grammos újrahasznosított karton,  350 grammos újrahasznosított karton,  350 grammos műnyomó karton

 

Felület kezelés :    fényes laminálás, matt laminálás, laminálás nélküli

 

Választható színek:    hagyományos fehér alap, átlátszó alap, ezüst alap, arany alap, különféle metál alapok

 

Kérhető specifikus tulajdonságok:

 

– RFID chip

– Változó kezelés (QR-kód, Vonalkód, Szöveges változók, stb)

– Dombornyomás

– Arany felülnyomás

– Ezüst felülnyomás

– Pantone nyomás (PMS)

– Formalakkozás

– Aláíráscsík

– Mágnescsík

– Lekaparható réteg

– Hologram

– Lyukasztás

Ajánlatkérés

Segítőkész és felkészült ügyfélszolgálatunkhoz bármilyen kérdéssel fordulhat, biztosan megkapja kérdéseire a megfelelő, szakmai választ.