Plasztik névjegykártya

Névjegykártya – beszédes bemutatkozás modern formában

A papír névjegykártya ideje régen lejárt, hiszen egy szédületesen gyorsan fejlődő világban az első benyomáshoz modern és hatékony eszközök kellenek! A plasztik kártya a tökéletes választás erre a célra, legyen szó plasztik névjegykártyáról vagy bármilyen más célra szánt plasztikkártyáról. Képzelje el azt a kártyát, amely leginkább kifejezi Önt, a munkáját és az értékeit, majd tervezze látványosra és egyedire. Mi pedig megvalósítjuk pontosan olyannak, amilyennek elképzelte!

Választható kártya alapanyagok széles választékával állunk rendelkezésére, beleértve a bankkártya minőségű, vastagabb 760 mikron alapanyagot, a vékonyabb 440 mikron alapanyagot, valamint a környezettudatos megoldásokat, mint a 720 grammos újrahasznosított karton és a 350 grammos újrahasznosított karton. Emellett megtalálható a 350 grammos műnyomó karton is.

A felület kezelésének lehetőségei között választhat a fényes laminálás, a matt laminálás, vagy akár a laminálás nélküli megoldás is, amely garantálja a kártyák hosszú élettartamát és stílusos megjelenését. A színek terén sem kell kompromisszumot kötnie, hiszen a hagyományos fehér alap mellett választhat átlátszó, ezüst és arany alapok közül, valamint különféle metál alapokkal is feldobhatja kártyáit.

Ha specifikus tulajdonságokat kér, akkor sem probléma! Kínálatunkban megtalálhatóak a RFID chippel ellátott kártyák, a változó kezeléssel rendelkező QR-kódok, vonalkódok, szöveges változók stb. Emellett elérhető a dombornyomás, az arany és ezüst felülnyomás, a pantone nyomás (PMS), a formalakkozás, az aláíráscsík, a mágnescsík, a lekaparható réteg, a hologram és a lyukasztás lehetősége is.

Ne habozzon, válassza a plasztikkártyák sokszínű lehetőségeit, és tegye egyedivé, moderné és hatékonyabbá cégét vagy szervezetét! Készíttessen látványos és megragadó névjegykártyákat, amelyek kitűnő első benyomást keltenek!

Comments are closed.