Párna doboz (T-09)

Pára doboz, az egyszerűséghez

A párna doboz kifejezetten kiváló választás plasztikkártya termékek csomagolásához. Ez a megoldás nem csupán praktikus, hanem kiváló marketing lehetőség is, amely lehetővé teszi egyedi nyomtatott grafika alkalmazását. A párna doboz mérete 15 x 65 mm, ami tökéletesen illeszkedik a plasztikkártyákhoz, és megfelelő védelmet nyújt számukra.

A kártyatartó egyedi grafikával büszkélkedhet mindkét oldalon, így választása garantáltan lenyűgöző és felejthetetlen.

A kártyatartó mérete tökéletesen illeszkedik a szabványos kártyákhoz, biztosítva a stabil tartást és védelmet.

Ami a kártyaalapanyagot illeti, választhat a 350 grammos műnyomó karton közül.

A felületkezelés terén széles skála áll rendelkezésre. A fényes laminálás ragyogó és elegáns megjelenést kölcsönöz, míg a matt laminálás visszafogottabb hatást eredményez. Azok, akik a természetességet preferálják, választhatják a laminálás nélküli verziót.

Emellett, exkluzív felületkezelési opciók is elérhetőek, mint például a formalakkozás, aranyozás és ezüstözés, amelyekkel a kártyatartók még exkluzívabbá válnak.

Legyen szó céges rendezvényről, konferenciáról vagy ajándékozási alkalmakról, a kinyitható tokkal ellátott plasztikkártya tartó garantáltan felejthetetlenné teszi vállalkozását. Fedezze fel a lehetőségeinket és rendeljen még ma a stílusos és praktikus kártyatartók közül!

Comments are closed.