Nyomtatható plasztikkártya

Szabadon az igények után, nyomtatható plasztikkártya

Cégünk színes termékpalettával büszkélkedhet, ugyanakkor tudjuk, hogy az egyedi igényeknek és elképzeléseknek is teret kell hagynunk. Éppen ezért áll rendelkezésre a nyomtatható plasztikkártya lehetősége, amely a tökéletes alap, hogy saját ötleteit és terveit valósággá váltsa. Az üres plasztikkártya színben is testre szabható, így választhat fényes vagy matt felületű verziót is, a további kialakítás pedig szabadon variálható, így pontosan azt a funkcionalitást érheti el, amire szüksége van. Ha szeretné plasztikkártyája tervezésébe és kialakításába is beleszólni, válassza üres plasztikkártyáinkat!

A különféle színváltozatok közül választhatja a fehér, arany, ezüst és színes kártyákat, valamint RFID nyomtatható kártyáink is rendelkezésére állnak. A választható kártya alapanyagok között megtalálhatók a bankkártya minőségű, vastagabb 760 mikron kártyák, valamint a vékonyabb 440 mikron alapanyag is. Környezettudatosságra törekedve választhatja a 720 és 350 grammos újrahasznosított kartonokat, illetve a 350 grammos műnyomó kartont.

Felületkezelés terén is választhatja a fényes laminálást, a matt laminálást, vagy akár a laminálás nélküli megoldást, így biztosítva a kívánt megjelenést. Színek tekintetében is számos lehetőség áll rendelkezésére, választhatja a hagyományos fehér, átlátszó, ezüst vagy arany alapokat, valamint különféle metál alapokkal is kiegészítheti kártyáit.

Ha specifikus tulajdonságokra van szüksége, kérheti RFID chippel ellátott kártyáinkat, változó kezelést QR-kódokkal, vonalkódokkal, szöveges változókkal stb. Az egyediség jegyében elérhető a dombornyomás, arany vagy ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram vagy akár lyukasztás is.

Ne habozzon, válassza az üres plasztikkártyákat, és valósítsa meg saját ötleteit, amelyek igazán különlegessé és egyedivé teszik kártyáit! Kreativitásával és egyediségével emelje ki cége vagy szervezete megjelenését, és tegye felhasználói számára vonzóvá a nyomtatható plasztikkártyákat!

Comments are closed.