Nata nyakpánt

Nata nyakpánt

Ismerje meg a Nata nyakpánt előnyeit, mely egyedi nyakpántként kiemelkedik a hagyományos verziók közül! Az alapanyag vastagabb és érzete erősebb, így az anyag tartása is jobb a hagyományos nyakpánthoz képest. A fényes hatású anyag garantálja az exkluzív megjelenést és a tartósságot, ami különösen előnyös fesztiválokon, rendezvényeken és sporteseményeken.

Különböző nyakpánt alapanyagok közül választhat, beleértve a szatén anyagot, amely 10, 15 vagy 20 mm-es kivitelben érhető el, valamint a bordázott nata anyagból készült 20 mm-es kivitelt is választhatja.

További rendelhető extrák teszik az egyedi nyakpántjait még praktikusabbá és hasznosabbá. Rendelhet olyan kiegészítőket, mint az oldható csat, biztonsági kioldó, mobiltartó, mobil string, kártyatartó vagy akár ovális fém karabiner, hogy minden igényt kielégítő nyakpántot állíthasson össze.

A nyakpántok rendelési mennyiségét tekintve nincs szükség nagy mennyiségre, hiszen már 50 darabtól elérhetőek. Ez lehetővé teszi, hogy kisebb mennyiségben is igényeljen egyedi nyakpántokat, amelyek céges rendezvényeken, konferenciákon vagy promóciók során tökéletes reklámhordozók lehetnek.

Gyártástechnológiai okokból a rendelt és szállított mennyiség +/- 10%-al eltérhet, hogy mindig a legjobb minőségű termékeket kaphassa meg.

Válassza a Nata nyakpántokat, és emelje ki cége vagy szervezete megjelenését a rendkívüli erősségű, logózott nyakpántokkal, melyek igazán kiemelkedőek az eseményeken! Ne habozzon, rendelje meg most, és tegye még hatékonyabbá céges megjelenését!

Comments are closed.