Kulcskártya 2 részes

2 részes kulcskártya – mert a kettő mindig jobb, mint az egy!

A kulcskártya rendkívüli előnyeit felismerve érdemes tovább lépni és fokozni a hatást a 2 részes kulcskártya alkalmazásával. Ez az innovatív plasztik kártya két különálló darabból áll, amelyek együttműködve teszik lehetővé az üzlet számára a szélesebb körű ügyfélkapcsolatok kiépítését. Ezzel a megoldással nem csak új ügyfeleket vonzhat, hanem a meglévő ügyfelek elégedettségét is növelheti.

A 2 részes kulcskártya hasonló elvet követ, mint a fő bankkártya és társkártya rendszere, amelyek együtt alkotnak egy egységet, és kiegészítik egymást. A modern és okos kulcskártya egy része könnyedén letörhető és átadható egy második félnek, mint például egy családtag. Ezzel a megoldással az ügyfelek száma könnyedén megduplázódhat, ami növeli a bevételt és hosszú távon elégedett visszatérő ügyfelekké válhatnak.

A választható kártya alapanyagok széles választékot kínálnak az üzlete számára. Az 760 mikron vastagságú bankkártya minőségű plasztik kártya garantálja a tartósságot és minőséget. Ha inkább vékonyabb kártyára van szükség, választhatja a 440 mikron vékonyabb alapanyagot. Emellett a 720 grammos újrahasznosított karton, a 350 grammos újrahasznosított karton és a 350 grammos műnyomó karton is elérhető.

A kulcskártya megjelenését tovább testre szabhatja a felület kezelés segítségével. A fényes laminálás ragyogó és vonzó kártyát eredményez, míg a matt laminálás diszkrét és elegáns megjelenést kölcsönöz a kártyának. Ha inkább természetes megjelenést szeretne, választhatja a laminálás nélküli felületet.

A színek szerepe sem elhanyagolható a kulcskártya esetében. A hagyományos fehér alap lehet a klasszikus választás, de ha egyedi megjelenést szeretne, akkor választhatja az átlátszó, ezüst vagy arany alapokat, vagy különféle metál alapokat is.

A kulcskártya további kiemelkedő tulajdonságait számos specifikus opcióval egészítheti ki. Az RFID chip könnyű azonosítást és adatkezelést tesz lehetővé, a változó kezelés extra információk megjelenítését teszi lehetővé a kártyán, míg a dombornyomás, arany és ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram és lyukasztás kiváló lehetőséget nyújtanak az egyedi és emlékezetes kulcskártya kialakításához az üzlet számára.

Comments are closed.