Kulcskártya 2 részes nagy

2 részes kulcskártya - egy nagy kártya és egy baby card

A 2 részes kulcskártya egy hatékony megoldás a vállalkozásoknak, hogy növeljék az ügyfélszámot és növeljék a bevételt. Az elv nagyon egyszerű: kap egy modern és okos kulcskártyát, amelynek egy része könnyen leválasztható és átadható egy másik személynek. Ez a második darab pedig nem csak egy egyszerű névjegy, hanem egy valódi kapcsolatteremtő eszköz, amely hűségének megmutatásával új ügyfeleket vonzhat be.

A 2 részes kulcskártya gyakorlatilag olyan, mint a fő bankkártya és a társkártya kombinációja, de itt nem a hűségkártya előnyeit élvezi, hanem a kulcskártya előnyeit. Az egyszerűség és könnyedség miatt az ügyfelek szívesen osztják meg a kulcskártya második részét családtagjaikkal vagy barátaikkal, ami egyenes út a megnövekedett visszatérő ügyfelekhez és a hűség megerősítéséhez.

Választható plasztikkártya alapanyagok közül az üzlet igényeinek megfelelően választhat az 760 mikron vastagságú bankkártya minőségű kártya és a 440 mikron vékonyabb alapanyag közül. Ha az ökológiai szempontok kiemelten fontosak, akkor a 720 grammos újrahasznosított karton, a 350 grammos újrahasznosított karton vagy a 350 grammos műnyomó karton lehet a tökéletes választás.

A plasztik kártya felület kezelése is nagyban befolyásolja az összhatást. Dönthet a fényes laminálás mellett, ami erősíti a kártya vizuális megjelenését és hosszú élettartamot biztosít, vagy választhatja a matt laminálást, amelynek diszkrét megjelenése eleganciát kölcsönöz a kártyának. Ha a természetes érzetet szeretné megtartani, akkor választhatja a laminálás nélküli felületet.

A színeknek is fontos szerepük van a kulcskártya megjelenésében. A hagyományos fehér alap lehet a klasszikus megoldás, de ha egy különlegesebb kártyát szeretne, akkor választhatja az átlátszó, ezüst vagy arany alapokat, vagy akár a különféle metál alapokat is.

A specifikus tulajdonságok közül választhatja a plasztik kártya technikai paramétereit, mint például az RFID chip, ami könnyű azonosítást tesz lehetővé, vagy a változó kezelést, amely extra információkat jeleníthet meg a kártyán. Emellett a dombornyomás, arany és ezüst felülnyomás, a pantone nyomás (PMS), a formalakkozás, az aláíráscsík, a mágnescsík, a lekaparható réteg, a hologram és a lyukasztás mind olyan tulajdonságok, amelyekkel egyedi és vonzó kulcskártyát hozhat létre az üzlet számára.

Comments are closed.