Klubkártya

Klubkártya készítés saját arculattal

Ez a plasztik kártya az egyediség és a kiválóság jelképe. Egy jól megtervezett plasztikkártya a klub tagjainak büszkeségévé válik. A klubkártya azonosítása rendkívül fontos, és több lehetőséget kínálunk ezen felül is. Választható fényképes, aláírásos, hologramos, mágnescsíkos vagy akár RFID-chippel ellátott plasztikkártya is.

Ne feledje, hogy a klubkártya nemcsak az azonosítást szolgálja, hanem egyben a klub névjegyévé is válik. Használja bátran a kártyát arra, hogy exkluzív klubját és tagjait megkülönböztessék.

A választható plasztik kártya alapanyagok lehetővé teszik, hogy a klubkártya tartós és igényes legyen. A 760 mikron vastagságú bankkártya minőségű kártya időtálló és ellenálló. A 440 mikron vékonyabb alapanyag könnyebb és praktikusabb lehet, míg a 720 grammos újrahasznosított karton környezetbarát választás.

A felület kezelés segít abban, hogy a klubkártya még kifinomultabb és esztétikusabb legyen. Választhat fényes laminálást, matt laminálást vagy laminálás nélküli felületet a kártyán.

A választható színek pedig lehetővé teszik, hogy a klub logójához és arculatához illő kártyát készítsünk. A hagyományos fehér alapú kártya klasszikus megjelenést kölcsönöz, míg az átlátszó alapú kártya modern és stílusos hatást nyújt.

A klubkártyákra kérhető specifikus tulajdonságok még vonzóbbá tehetik a kártyát. Az RFID chip lehetővé teszi az egyszerű beléptetést és azonosítást, míg a változó kezelés QR-kódokkal és vonalkódokkal további információkat kínálhat. A dombornyomás, az arany és ezüst felülnyomás, valamint a hologram még exkluzívabb megjelenést kölcsönözhet a kártyának.

A klubkártya igazi értéket képvisel mind a klub, mind a tagok számára. Kifejezi a klub egyediségét és exkluzivitását, miközben praktikus és biztonságos az azonosításban. A kreatív megjelenés és a választható tulajdonságok révén a klubkártya hűséges és büszke tagokat vonz és tart meg.

Comments are closed.