Kinyitható tok (T-14)

Kinyitható tok, a kártya védelmére!

Amennyiben minőségi és tartós kártyatartó készítésére, nyomtatására vagy gyártására lenne szüksége, akkor a plasztikkartyakeszites.hu remek választás lehet. Vállalkozásunk kiemelkedően fontosnak tartja, hogy a kártyatartó megtervezése, nyomtatása és gyártása során minden apró részletre kiterjedő figyelmet szenteljünk, és teljes mértékben alkalmazkodjunk a megrendelő egyedi igényeihez.

A kártya elhelyezése a Kinyitható tok belső részén történik, pontosan a tok jobb oldalán található, a kártya méretéhez igazított nyílásba. Amikor a tok zárt állapotban van, a kártya rejtve marad, így biztosítva a kényelmet és a biztonságot. A grafika mindkét oldalon megjelenik a plasztikkártya tartóján.

A kártyatartó egyedi grafikával büszkélkedhet mindkét oldalon, ezáltal választása garantáltan szemet gyönyörködtető és feledhetetlen lesz.

Az általunk készített kártyatartó tökéletes mérete révén tökéletesen illeszkedik a szabványos kártyákhoz, biztosítva a stabil tartást és a hatékony védelmet.

A kártyaalapanyag tekintetében választhat a 350 grammos műnyomó karton lehetőségei közül.

A felületkezelés terén számos lehetőség áll rendelkezésre. A fényes laminálás ragyogó és elegáns megjelenést kölcsönöz, míg a matt laminálás visszafogottabb hatást eredményez. Azok, akik a természetességet preferálják, választhatják a laminálás nélküli verziót.

Ezen felül kínálunk további exkluzív felületkezelési opciókat is, például a formalakkozást, aranyozást és ezüstözést, melyekkel a kártyatartó még exkluzívabbá és figyelemreméltóvá tehető.

Legyen szó céges rendezvényről, konferenciáról vagy ajándékozási alkalmakról, a kinyitható tokba helyezett plasztikkártya tartó garantáltan felejthetetlenné varázsolja vállalkozását. Fedezze fel széleskörű lehetőségeinket és rendeljen még ma a stílusos és rendkívül praktikus kártyatartók közül!

Comments are closed.