Kinyitható tok (T-05)

Kinyitható plasztikkártya tartó kártyái tárolásához

Fedezze fel ezt egyedülálló lehetőséget, amellyel saját arculattal nyomtatott kártyatartók készíthetők.  A választható alapanyagok, felületkezelések és nemesítések széles skálája biztosítja, hogy kártyatartói minden igénynek megfeleljenek.

A plasztikkártya könnyedén a Kinyitható tok jobb oldalán található, mérethez igazított nyílásba helyezhető. A tok jobb oldalán lévő fülbe a bal oldalat csúsztathatja, így fixálhatja a tartó és kártyái mindig biztonságban maradnak. A Kinyitható tok egyediségét fokozza, hogy a grafika mindkét oldalon megjelenik, így kártyatartói figyelemfelkeltőek és emlékezetesek lesznek.

A tartó mérete 238 x 82 mm, mely tökéletesen illeszkedik a standard méretű kártyákhoz, így garantálva a tökéletes illeszkedést és védelmet.

A kiváló minőségű kártyatartó alapanyagok között megtalálható a 350 grammos műnyomó karton, amely tartósságot és eleganciát kölcsönöz a terméknek. Azoknak, akik környezettudatos megoldásokat kedvelik, ajánljuk a 350 grammos újrahasznosított karton lehetőségét.

A felület kezelés tekintetében számos lehetőség áll rendelkezésre. A fényes laminálás csillogó, elegáns megjelenést eredményez, míg a matt laminálás a visszafogottabb hatást preferálók számára ideális választás. Azok számára, akik a természetességet kedvelik, választhatják a laminálás nélküli verziót.

A Kinyitható tok további különleges lehetőségeket kínál felület nemesítés tekintetében is, mint például a formalakkozás, aranyozás és ezüstözés, amelyekkel kártyatartói még exkluzívabbá teheti.

Legyen szó céges rendezvényről, konferenciáról vagy ajándékozási alkalomról, a Kinyitható tok saját arculattal nyomtatott kivitelben biztosítja, hogy vállalkozása emlékezetes és figyelemfelkeltő legyen. Válassza a minőséget és a személyre szabott megjelenést a Kinyitható tok kártyatartókkal! Rendeljen most és lépjen elő a professzionális megjelenés új szintjére!

Comments are closed.