Kinyitható tok (T-02)

Plasztikkártya kinyitható tok nyomtatás saját arculattal

Bemutatjuk az igényes és elegáns megjelenést nyújtó kártyatartóinkat, amelyek már kis mennyiségtől elérhetőek! A plasztikkártyáknak tökéletes otthont biztosító tok bal oldalán, speciálisan mérethez igazított nyílás található, amely lehetővé teszi a kártyák könnyed és precíz behelyezését. A jobb oldalon lévő fül pedig elegánsan hajlik vissza a bal oldalra, garantálva a tökéletes zárást és a kártyák biztonságos tárolását. A tok mindkét oldalán megjelenő grafika pedig egyedi és lenyűgöző megjelenést kölcsönöz kártyatartóinak.

A tok mérete, mely 252 x 82 mm, amely kiválóan illeszkedik a standard méretű plasztikkártyákhoz, így nemcsak védi, de bemutatja és kiemeli azokat. A választható kártyatartó alapanyagok között megtalálható a 350 grammos műnyomó karton, amely tartósságot és minőséget garantál, valamint a környezettudatos döntéseket preferálók számára 350 grammos újrahasznosított karton is elérhető.

A felület kezelés terén sem hagyunk Önt választék nélkül. A fényes laminálás a csillogó, elegáns megjelenést eredményezi, míg a matt laminálás a visszafogottabb, mégis stílusos hatást biztosítja. Amennyiben azonban az egyszerűség és természetesség híve, válassza a laminálás nélküli verziót, amely az egyszerűség és letisztultság érzetét kelti.

További exkluzív megjelenési lehetőségeket kínálunk a választható felület nemesítések terén, mint például a formalakkozás, aranyozás és ezüstözés, amelyekkel egyedi és luxus hatást adhat kártyatartóinak.

Ne habozzon, ha igényes és stílusos megoldást keres kártyái tárolására és bemutatására! Válassza kártyatartóinkat, és lépjen elő a profi megjelenés és hatékony védelem új dimenziójába! Legyen szó akár vállalati eseményről, konferenciáról vagy egyszerűen csak céges kártyáiról, nálunk megtalálja a tökéletes kártyatartó megoldást. Rendeljen most, és tegye egyedivé kártyatartóit a választható grafikával és felületkezelésekkel!

Comments are closed.