Fényképes azonosító kártya

Azonosító kártya saját arculattal

Az egyre gyakrabban alkalmazott fényképes azonosító kártya kiváló megoldást nyújt az azonosítás és beléptetés terén a munkahelyeken és más intézményekben. A plasztikkártya használata már szinte megszokottá vált, mivel kényelmes, tartós és esztétikus megoldást kínál. A napi intenzív használat miatt rendkívül fontos, hogy ezek a kártyák megfelelő minőségűek és kopásállók legyenek.

A műanyagkártyák nyomtatása után lényeges lépés a laminálás, amely során a kész kártyák felületére egy védőréteg kerül. Ennek köszönhetően a végeredmény egy strapabíró plasztikkártya lesz, amely megőrzi a nyomat eredeti minőségét és tartósan használható marad akár hosszú éveken keresztül.

Fontos kiemelni, hogy a fényképes azonosító kártya nem csak azonosító eszközként funkcionál, hanem hozzájárul az intézmény vagy cég arculatának erősítéséhez. Az ilyen típusú kártya lehetőséget ad a vállalati logó vagy más egyedi grafika elhelyezésére, így segít kialakítani egy egységes és professzionális megjelenést.

A plasztikkártya különböző alapanyagokból készülhet, például bankkártya minőségű 760 mikron vastag kártya, vékonyabb 440 mikron vastag alapanyag, újrahasznosított kartonok 720 vagy 350 gramm vastagságban, vagy akár műnyomó karton 350 grammal.

A felületkezelésre is számos lehetőség áll rendelkezésre, például fényes laminálás, matt laminálás vagy laminálás nélküli kivitelezés. A kártya színe is testre szabható, lehet hagyományos fehér alap, átlátszó alap, vagy akár ezüst és arany alapok, valamint különféle metál színek.

A plasztikkártya további specifikus tulajdonságait szintén személyre szabhatjuk. RFID chippel felszerelve az azonosítás még gyorsabbá és hatékonyabbá válhat. A változó kezelés lehetőséget ad arra, hogy QR-kódot, vonalkódot, szöveges változókat vagy más egyedi információkat helyezzünk el a kártyán. Dombornyomással, arany vagy ezüst felülnyomással, pantone nyomással és más speciális technikákkal pedig még exkluzívabb megjelenést érhetünk el.

Összességében a fényképes azonosító kártya nem csak a beléptetést és azonosítást teszi egyszerűbbé, hanem lehetőséget ad a cégeknek és intézményeknek, hogy erősítsék a márkaidentitásukat és egyedi megjelenést alakítsanak ki. Válassza a plasztikkártyát a biztonságos és stílusos megoldásért!

Comments are closed.