Kinyitható tok T-13

Kinyitható tok, a kártya védelmére!

Amennyiben minőségi és hosszú élettartamú kártyatartó elkészítésére, nyomtatására vagy gyártására van igénye, akkor a plasztik-kartya.com kiváló választás lehet. Vállalkozásunk vállalja, hogy a kártyatartó tervezése, nyomtatása és gyártása során kiemelt figyelmet fordítunk az apró részletekre is, teljes mértékben igazodva az ügyfél egyedi igényeihez.

A kártya elhelyezése a Kinyitható tok belsejében kerül elhelyezésre, pontosan a tok jobb oldalán található, az ügyfél által kívánt kártyaméretnek megfelelő nyílásban. Amikor a tok zárva van, a kártya rejtve marad, biztosítva ezzel kényelmet és magas szintű biztonságot. A grafika mindkét oldalon megjelenik a plasztikkártya tartóján.

A kártyatartó egyedülálló grafikával büszkélkedhet mindkét oldalán, így a választás garantáltan lenyűgöző és emlékezetes lesz.

A kártyatartó mérete tökéletesen illeszkedik a szabványos kártyákhoz, biztosítva a stabil tartást és védelmet.

A kártya alapanyagát tekintve lehetősége van a 350 grammos műnyomó karton közül választani.

A felületkezelés terén több lehetőség is rendelkezésre áll. A fényes laminálás ragyogó és elegáns megjelenést eredményez, míg a matt laminálás visszafogottabb hatást nyújt. Azok számára, akik a természetes hatást kedvelik, elérhető a laminálás nélküli verzió is.

Továbbá, további exkluzív felületkezelési opciók is rendelkezésre állnak, beleértve a formalakkozást, aranyozást és ezüstözést, melyekkel még exkluzívabbá teheti a kártyatartókat.

Legyen szó céges rendezvényről, konferenciáról vagy ajándékozási alkalomról, a Kinyitható tokkal ellátott plasztikkártya tartó garantáltan felejthetetlenné teszi vállalkozását. Fedezze fel lehetőségeinket még ma, és rendeljen stílusos és praktikus kártyatartóink közül!

Comments are closed.