Belépőkártya

Belépőkártya – ha első a biztonság!

A biztonság és az ellenőrzés ma már kiemelten fontos a különböző intézményekben és vállalkozásoknál. A belépőkártya olyan megoldást kínál, amely lehetővé teszi, hogy csak az illetékesek léphessenek be a megfelelő területekre, és csak azokat a helyeket látogathassák, ahova engedélyük van. A modern és több biztonsági jeggyel felszerelt belépőkártyák egyre népszerűbbek a bankokban, hivatalokban, közintézményekben és egészségügyi központokban is.

A plasztik kártya alapú belépőkártyák rendkívül tartósak és esztétikusak. Az ilyen típusú kártyák nyomtatása után laminálással védelmet kapnak, így hosszú élettartamot biztosítanak, és megőrzik a nyomatok eredeti minőségét. Ezek a kártyák különböző alapanyagokból készülhetnek, például bankkártya minőségű 760 mikron vastag kártyából, vékonyabb 440 mikron vastag alapanyagból, vagy akár újrahasznosított kartonokból 720 vagy 350 gramm vastagságban.

A belépőkártyák felületkezelése is testre szabható, például választhatunk fényes laminálást, matt laminálást vagy laminálás nélküli kivitelezést. A kártya színe is szabadon választható, így lehet hagyományos fehér alap, átlátszó alap, vagy akár különböző metál színek, mint az ezüst és az arany.

A plasztik belépőkártyák további specifikus tulajdonságait is személyre szabhatjuk. Az RFID chip használata lehetővé teszi az egyszerű és hatékony beléptetést. A változó kezelés lehetőséget ad QR-kód, vonalkód vagy szöveges változók elhelyezésére a kártyán. Dombornyomással, arany vagy ezüst felülnyomással, pantone nyomással és más speciális technikákkal pedig még exkluzívabb megjelenést érhetünk el.

A hologram, a mágnescsík, a lekaparható réteg és a lyukasztás további biztonsági opciók, amelyek egymást kiegészítve még hatékonyabbá és biztonságosabbá tehetik a belépőkártyákat. Az aláíráscsík pedig lehetőséget ad a kártya személyre szólóvá tételére.

Összességében a belépőkártya rendkívül sokoldalú megoldás a biztonságos és ellenőrzött beléptetés terén. A plasztik kártya alapanyagok és a számos specifikus tulajdonság lehetőséget ad arra, hogy testreszabott és professzionális megjelenésű kártyákat készítsünk, amelyek hozzájárulnak az intézmények és vállalkozások hatékony és biztonságos működéséhez.

Comments are closed.