Azonosító kártya

Azonosító kártya – összetéveszthetetlen és figyelemfelkeltő

Az irodaházakban, gyógyító centrumokban, sportlétesítményekben és számos más helyen, a mindennapi munkavégzéshez elengedhetetlen az azonosító kártya. Ezek a plasztik kártyák, más néven az azonosító kártyák, kulcsfontosságú szerepet töltenek be a biztonság és hatékonyság terén. A megfelelően tervezett és gyártott azonosító kártyák nemcsak azonosítási célt szolgálnak, hanem a céges arculat kiemelkedő részét alkotják és a reklám egy briliáns eszközei lehetnek, hiszen folyamatosan szem előtt vannak a használóik.

A plasztikkártyák minőségét kiemelten kezeljük, mivel tudjuk, hogy ezek az eszközök állandó használatban vannak, és hosszú ideig szolgálják tulajdonosaikat. A választható kártya alapanyagok között található a bankkártya minőségű, vastagabb 760 mikron alapanyag, a vékonyabb 440 mikron alapanyag. Valamint ha környezettudatos megoldások érdeklik, akkor tudjuk ajánlani a 720 grammos újrahasznosított karton és a 350 grammos újrahasznosított karton alapanyagot. Emellett a 350 grammos műnyomó karton is opcióként rendelkezésre áll.

A plasztikkártyák felületkezelését is gondosan választhatja ki az igényeihez és az esztétikához igazítva. A fényes laminálás, a matt laminálás vagy a laminálás nélküli megoldás hosszú élettartamot és elegáns megjelenést biztosít a kártyáknak. A kártyák színeit is testre szabhatja az adott célnak megfelelően. A hagyományos fehér alap mellett választhat átlátszó, ezüst és arany alapok közül, valamint különféle metál alapokkal is feldobhatja kártyáit.

A kártyák specifikus tulajdonságai közül kiemelkedő fontosságú lehet az RFID chip beépítése, amely lehetővé teszi az elektronikus azonosítást és a biztonságos hozzáférést az adott területekre. Emellett választhatja a változó kezelést, amely lehetővé teszi az egyedi QR-kódok, vonalkódok és szöveges változók felhasználását.

Nem szabad megfeledkezni a dombornyomásról, az arany és ezüst felülnyomásról, a pantone nyomásról (PMS), a formalakkozásról, az aláíráscsíkról, a mágnescsíkról, a lekaparható rétegről, a hologramról és a lyukasztásról sem, amelyek még egyedibbé és együttesen hatékonyabbá tehetik az azonosító kártyákat.

Biztosítjuk, hogy az Ön igényeihez és vállalkozásának céljaihoz legjobban illő azonosító kártyákat kapja meg, amelyek nemcsak a hatékonyságot és a biztonságot növelik, hanem a márka megjelenését és az üzenetet is erősítik!

Comments are closed.