Ajándékkártya

Ajándékkártya készítés saját arculattal

A plasztik ajándékkártya nem véletlenül a legnépszerűbb plasztikkártya típus. Ez a színes és vonzó ajándékkártya rendkívül erős eladási hatással bír, amely mind az ügyfél, mind a vevő számára kiváló lehetőséget nyújt. Az ajándékkártya nem csupán ajándék, hanem remek reklámeszköz is egyben. Képesek vagyunk megtervezni Önnek a cégére szabott, egyedi grafikát, de természetesen a kártyagyártás megkezdhető az Ön által küldött tervek alapján is. Figyelembe véve, hogy az ajándékkártya az egyik legkeresettebb termékünk, felkészültünk arra, hogy nagy mennyiségben is gyártjuk.

A plasztikkártya készítés minden esetben a leggyorsabb határidővel történik. Kínálatunkban megtalálhatóak a bankkártya minőségű, vastagabb 760 mikron alapanyagú kártyák, valamint a vékonyabb 440 mikron alapanyagok is. Ezen kívül környezettudatos megoldást is kínálunk. Választhatja a 720 grammos újrahasznosított kartonokat, vagy az egyszerűbb, de szintén környezetbarát 350 grammos újrahasznosított kartonokat, valamint a 350 grammos műnyomó kartont.

Felületkezelés terén számos lehetőség közül választhat, a fényes laminálás, a matt laminálás, vagy akár a laminálás nélküli megoldás is biztosítja a kívánt megjelenést. A választható színek között megtalálhatóak a hagyományos fehér, az átlátszó, az ezüst és az arany alapok, valamint különféle metál alapokkal is kiegészítheti kártyáit.

Ha specifikus tulajdonságokra van szüksége, kérheti RFID chippel ellátott kártyáinkat, a változó kezelést QR-kódokkal, vonalkódokkal, szöveges változókkal stb. Az egyediség jegyében elérhető a dombornyomás, az arany vagy ezüst felülnyomás, a pantone nyomás (PMS), a formalakkozás, az aláíráscsík, a mágnescsík, a lekaparható réteg, a hologram és a lyukasztás is.

Ne habozzon, válassza a plasztik kártya lehetőségeit, és tegye különlegessé, egyedivé üzletét ajándékkártyákkal! Emelje ki cége vagy szervezete megjelenését és hódítson az egyedi grafikával ellátott plasztik kártyákkal!

Comments are closed.