VIP kártya

VIP kártya – egy lépéssel a versenytársak előtt

Tegye feledhetetlenné ügyfelei vagy vendégei élményét az exkluzív megjelenésű plasztikkártyákkal! Egy nívós klub, vendéglátó vagy szórakozóhely csakis egyedi és különleges kártyákkal ajándékozhatja meg kivételes látogatóit, akik tudatában vannak a VIP plasztikkártya kimondatlan értékeinek. Erősítse meg Ön is ügyfélkörének bizalmát és elkötelezettségét egy mutatós VIP kártyával, melyre különleges jogosultságokat is fel lehet tüntetni.

Választható plasztikkártya alapanyagok közül a 760 mikron vastagságú (bankkártya minőségű) kártya kiemelkedő tartósságot és minőséget biztosít. De ha vékonyabb alapanyagot keres, válassza a 440 mikron vastagságú kártyát. Emellett rendelkezésre állnak újrahasznosított karton alapanyagok is: 720 grammos és 350 grammos változatban, amelyek környezetbarát megoldást kínálnak.

A kártya felületét dombornyomással, aranyozott vagy mágnescsíkos kivitelben is megrendelheti, de ne feledkezzen meg a modern technológiák előnyeiről sem! A QR-kód és az RFID chip lehetőségei további funkcionális lehetőségeket biztosítanak a kártyák számára.

A színek terén is széles választék áll rendelkezésére: választhat hagyományos fehér, átlátszó, ezüst vagy arany alapot, valamint különféle metál alapokat is.

Ha még személyre szabottabb megoldásokat keres, kérhet specifikus tulajdonságokat, mint például változó kezelést QR-kóddal, vonalkóddal, szöveges változókkal, vagy olyan különlegességeket, mint dombornyomás, arany vagy ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram vagy lyukasztás.

Ne habozzon, válassza a prémium minőségű plasztikkártyákat, és tegye még emlékezetesebbé ügyfelei vagy vendégei élményét! Rendelje meg most, és bízza ránk a kártyanyomtatás és kártyakészítés feladatát!

Comments are closed.