Szórólap tartó (T-06)

Szórólap tartó, ha hatékonyan üzenne célközönségének!

Az erős kartonból készült szórólap tartó egy kiváló marketing eszköz, melyhez a kártyát ragasztópöttyökkel rögzíthetjük. Ezzel a praktikus módszerrel biztosított a kártya stabil tartása és könnyű elhelyezése a szórólapban. A szórólap egyedileg nyomtatott grafikával rendelhető, amely lehetőséget ad vállalkozásának vagy cége számára hatékony üzenetek közvetítésére, és célközönségének hatékony elérésére.

A kártyaalapanyagot illetően a választás lehetősége adott a 350 grammos műnyomó karton közül.

A felületkezelés terén széles választék áll rendelkezésre. A fényes laminálás ragyogó és elegáns megjelenést kölcsönöz, míg a matt laminálás visszafogottabb hatást eredményez. Azok, akik a természetes megjelenést kedvelik, választhatják a laminálás nélküli verziót.

Továbbá, további exkluzív felületkezelési lehetőségek is elérhetőek, például formalakkozás, aranyozás és ezüstözés, amelyekkel tovább növelheti kártyatartóinak egyediségét és exkluzivitását.

Akár céges rendezvényről, konferenciáról vagy ajándékozási alkalomról legyen is szó, a kinyitható tokkal ellátott plasztikkártya tartó garantáltan felejthetetlen élménnyé teszi vállalkozását. Ismerje meg lehetőségeinket és rendeljen még ma a stílusos és praktikus kártyatartók közül!

Comments are closed.