Szatén nyakpánt

Szatén nyakpánt, egyedi nyakpánt

Ezek a nyakpántok selymes, sima felülettel rendelkeznek, tökéletesen alkalmasak akár 4 színű nyomáshoz is, melyek tartósságot és kifogástalanságot garantálnak a nyomtatott grafikának. Akár már 50 darabos mennyiségtől is elkészítjük egyedi grafikával ellátott nyakpántjait. Így kiválóan alkalmasak koncertekre, sport rendezvényekre, konferenciákra vagy bármilyen egyéb rendezvényen, ahol szeretné kiemelni a cége vagy szervezete megjelenését.

Választhat a szatén anyagból készült nyakpántok közül, melyek 10, 15 vagy 20 mm-es kivitelben érhetőek el. Emellett rendelheti bordázott Nata anyagból készült nyakpántjainkat is, amelyek 20 mm-es kivitelben állnak rendelkezésre, így megtalálhatja az ideális méretet és anyagot az egyedi nyakpántjaihoz.

Az egyedi nyakpánt számos rendelhető extrával ellátható, amelyek még praktikusabbá és hasznosabbá tehetik a nyakpántokat. Rendelhet olyan kiegészítőket, mint az oldható csat, biztonsági kioldó, mobiltartó, mobil string, kártyatartó vagy akár ovális fém karabiner. Valamint QR-kód nyomtatást vagy vonalkód nyomtatást is választhat.

A minimum rendelési mennyiség mindössze 50 db, így akár kisebb mennyiségben is megrendelheti a nyakpántokat. Fontos megjegyezni, hogy a gyártástechnológiai okokból a rendelt és szállított mennyiség +/- 10%-al eltérhet, így biztosítva a pontos és kifogástalan gyártást.

Ne habozzon, válassza nyakpántjainkat, és tegye emlékezetessé céges vagy szervezeti eseményeit saját logóval ellátott, elegáns és figyelemfelkeltő nyakpántokkal! Bízza ránk nyomdai feladatát, és mi gondoskodunk róla, hogy kiemelkedjen a tömegből és maradandó benyomást keltsen partnerei és ügyfelei körében!

Comments are closed.