Kulcskártya 3 részes

3 részes kulcskártya – apró rafinéria a siker hatványozásához!

A 3 részes kulcskártya egy kiváló választás azoknak a vállalkozásoknak, akik hatékonyan szeretnék növelni az ügyfélszámot és maximalizálni a bevételt. Ez az innovatív plasztikkártya nemcsak rendkívül praktikus, hanem kis méretének köszönhetően könnyen hordozható kulcscsomóra, telefonra, táskára vagy akár nyakpántra is rögzíthető.

A kulcskártya igazi ereje azonban abban rejlik, hogy három részre osztható. Ennek köszönhetően az egész család élvezheti a plasztikkártya nyújtotta kedvezményeket, ami megszilárdítja az ügyfelek hűségét és növeli a visszatérő ügyfelek számát. Egyetlen ügyfél által rendelt kulcskártya képes három új ügyfelet generálni, így a siker és a profit exponenciálisan nőhet.

A 3 részes kulcskártya minőségi kártya alapanyagokból készül, amelyek között szerepel a 760 mikron vastagságú bankkártya minőségű plasztik kártya, a 440 mikron vékonyabb alapanyag, a 720 grammos újrahasznosított karton, a 350 grammos újrahasznosított karton és a 350 grammos műnyomó karton. Az üzlet igényei és az ökológiai szempontok figyelembevételével választhatja ki a legmegfelelőbb alapanyagot.

A kulcskártya felület kezelését is szabadon választhatja, hogy kiváló minőségű és vonzó megjelenésű kártyát hozzon létre. A fényes laminálás erősíti a kártya vizuális vonzerejét és védi a nyomatot, míg a matt laminálás diszkrét és elegáns megjelenést kölcsönöz a kártyának. Ha a természetes megjelenésre törekszik, választhatja a laminálás nélküli felületet.

A színek szerepe sem elhanyagolható a kulcskártya esetében. A hagyományos fehér alap lehet a klasszikus választás, de ha egyedi megjelenést szeretne, akkor választhatja az átlátszó, ezüst vagy arany alapokat, vagy különféle metál alapokat is.

A kulcskártya különleges tulajdonságait számos opcióval fokozhatja. A választható specifikus tulajdonságok között szerepel az RFID chip, amely könnyű azonosítást és adatkezelést tesz lehetővé, a változó kezelés, amely extra információk megjelenítését teszi lehetővé a kártyán, valamint a dombornyomás, arany és ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram és lyukasztás, melyekkel egyedi és emlékezetes kulcskártyát hozhat létre az üzlet számára.

Comments are closed.