Kinyitható tok (T-03)

Kinyitható kártyatartó gyártás, plasztikkártyáinak!

Ha az igényes megjelenésre és a személyre szabott, saját arculattal ellátott kártyatartóra vágyik, akkor jó helyen jár! Kártyatartóink már kis mennyiségtől elérhetőek, így lehetőséget nyújtunk Önnek, hogy saját cége logójával, grafikájával és szlogenjével díszített, egyedi kártyatartókat készítsen.

A kinyitható kártyatartó jobb oldalán kialakított zsebben kényelmesen elhelyezheti és védelmet nyújthat kártyáinak. Az egyedi grafika mindkét oldalon megjelenik, így Önnek lehetősége van egyedi és figyelemfelkeltő megjelenést kölcsönözni kártyatartóinak.

A tartó mérete 240 x 120 mm, mely tökéletesen illeszkedik a standard plasztikkártyákhoz, biztosítva a kiváló illeszkedést és a maximális védelmet.

Termékeinkhez két különböző alapanyagot kínálunk, mind a 350 grammos műnyomó karton, mind a környezetbarát megoldásokat preferálók számára a 350 grammos újrahasznosított karton. Mindkét anyag tartós és magas minőségű, biztosítva, hogy kártyatartói hosszú élettartammal rendelkezzenek.

A felület kezelés szempontjából sem hagyunk Önt választék nélkül. A fényes laminálás csillogó, elegáns megjelenést ad a tartóknak, míg a matt laminálás a visszafogottabb, mégis stílusos hatást eredményezi. Amennyiben azonban egy természetesebb hatást szeretne, választhatja a laminálás nélküli verziót is.

Emellett különleges felület nemesítéseket is kínálunk, mint például a formalakkozás, aranyozás és ezüstözés, amelyekkel még exkluzívabb megjelenést adhat kártyatartóinak.

Bízunk benne, hogy termékeink sokoldalúságával és egyedi lehetőségeivel meggyőztük Önt arról, hogy kártyatartó megoldásainkat válassza. Rendeljen most és lépjen elő a professzionális megjelenés új szintjére saját arculattal ellátott kártyatartóinkkal!

Comments are closed.