Kinyitható euro tok (T-04)

Euro lyukas plasztikkártya tartó

Bemutatjuk Önnek az igényes megjelenéssel rendelkező Plasztikkártya tartóinkat, amelyek már kis mennyiségtől elérhetőek. A különleges kártyatartóink számos néven ismertek, mint plasztikkártyatartó, kártyatartó, tok, kártyatok vagy egyszerűen csak tartó. Bárhogyan is nevezzük, garantáltan magas minőséget és praktikus használatot kínálunk Önnek.

A plasztikkártya tartó jobb oldalára könnyedén felragaszthatja a kártyákat egy visszaszedhető ragasztópötty segítségével. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan cserélhesse kártyáit anélkül, hogy kárt okozna a tartóban. Az euro lyuknak köszönhetően pedig a tok összezárását követően fűzhető, így kényelmesen hordozhatja kártyatartóit.

Minden egyes Plasztikkártya tartónk egyedi grafikával rendelkezik mindkét oldalon, így biztos lehet benne, hogy választása figyelemfelkeltő és emlékezetes lesz.

A tartó mérete 200 x 140 mm, amely ideális a standard méretű plasztikkártyák számára. Kínálatunkban megtalálható a 350 grammos műnyomó karton, amely garantálja a tartók tartósságát és eleganciáját. A környezettudatos megoldásokat kedvelők számára ajánljuk a 350 grammos újrahasznosított karton lehetőségét is.

Felületkezelés tekintetében számos lehetőséget kínálunk Önnek. A fényes laminálás csillogó, elegáns hatást eredményez, míg a matt laminálás egy visszafogottabb megjelenést biztosít. Azoknak, akik a természetes hatást kedvelik, ajánljuk a laminálás nélküli verziót.

Emellett egyedi felület nemesítéseket is elérhetővé teszünk, mint például a formalakkozás, aranyozás és ezüstözés, amelyekkel még exkluzívabbá teheti kártyatartóit.

Legyen szó céges rendezvényről, konferenciáról vagy egyszerűen csak egy praktikus és egyedi reklámajándékról, Plasztikkártya tartóinkkal mindig emelheti vállalkozása imázsát. Fedezze fel lehetőségeinket és rendeljen még ma a stílusos és praktikus kártyatartók közül!

Comments are closed.