Felfűzhető tok (T-07)

Felfűzhető tok plasztikkártyákhoz

Kínálatunkban széles választék áll rendelkezésre, hogy minden ügyfelünk megtalálja az igényeinek és céges arculatának megfelelő kártyatartót.

A plasztikkártya a Felfűzhető tok közepére kerül felragasztásra egy visszaszedhető ragasztópötty segítségével. Ez a praktikus megoldás lehetővé teszi, hogy könnyedén cserélheti kártyáit, miközben biztosítja azok biztonságos tartását a tokban. A tokon található lyuknak köszönhetően a tok fűzhetővé válik, így kényelmesen hordozhatja kártyatartóit a megfelelő helyen.

A kártyatartó egyedi grafikával büszkélkedhet mindkét oldalon, így választása garantáltan figyelemfelkeltő és emlékezetes lesz.

A kártyatartó mérete 109 x 115 mm, amely tökéletesen illeszkedik a standard méretű kártyákhoz, így garantálva a tökéletes illeszkedést és védelmet.

A kiváló minőségű kártyatartó alapanyagok között megtalálható a 350 grammos műnyomó karton, amely tartósságot és eleganciát kölcsönöz a terméknek. Azoknak, akik környezettudatos megoldásokat kedvelik, ajánljuk a 350 grammos újrahasznosított karton lehetőségét.

A felület kezelés tekintetében számos lehetőség áll rendelkezésre. A fényes laminálás csillogó, elegáns megjelenést biztosít, míg a matt laminálás visszafogottabb hatást eredményez. Azok, akik a természetességet kedvelik, választhatják a laminálás nélküli verziót.

További különleges lehetőségeket kínálunk felület nemesítés tekintetében is, mint például a formalakkozás, aranyozás és ezüstözés, amelyekkel kártyatartóit még exkluzívabbá teheti.

Legyen szó céges rendezvényről, konferenciáról vagy ajándékozási alkalomról, a Felfűzhető tok plasztikkártya tokokkal garantáltan emlékezetessé teszi vállalkozását. Fedezze fel lehetőségeinket és rendeljen még ma a stílusos és praktikus kártyatartók közül!

Comments are closed.