Becsúsztatható tok (T-01)

Plasztikkártya tartó a legjobb áron

Kínálatunkban egy igényes és praktikus kártyavédelem áll rendelkezésre, mely már kis tételtől elérhető. A kártyatartó egyedi megoldást nyújt plasztikkártyájának biztonságos és stílusos tárolására. Az elegáns megjelenés és a megbízható védelem együttesen alkotják a tökéletes kiegészítőt vállalkozása arculatának megjelenítéséhez.

A kártyatartó kialakítása praktikus és felhasználóbarát. A kártyák könnyedén és gyorsan csúsztathatók a tartóba a bal oldalról, így az ügyfelek és partnerek minden pillanatban könnyedén hozzáférhetnek azokhoz.

Az egyedi grafika az elengedhetetlen része a kártyatartóknak. Mindkét oldalon megjelenő grafika lehetőségei szinte korlátlanok, így a vállalkozás szlogenje, logója vagy bármilyen más fontos információ jól látható lesz minden kártyatartón. A prémium minőségű nyomtatásunk biztosítja, hogy a grafika kiemelkedjen és hosszú éveken keresztül megőrizze éles és élénk színeit.

Méret szempontjából a kártyatartók ideálisak plasztikkártyáinak méretéhez. A 87 x 58 mm-es méret tökéletesen illeszkedik a legtöbb standard plasztikkártyához.

Az ügyfelek igényeihez rugalmasan alkalmazkodva kínálunk két különböző alapanyagot a kártyatartókhoz. A 350 grammos műnyomó karton erős és masszív, míg a 350 grammos újrahasznosított karton környezetbarát választás.

A felületkezelések lehetőségei pedig további variációkat nyújtanak. Választhat fényes laminálást, amely ragyogó megjelenést kölcsönöz, matt laminálást, amely eleganciát sugall, vagy laminálás nélküli megoldást, ami az egyszerűséget és természetességet hangsúlyozza.

Az egyedi megjelenést elősegítő felületnemesítések között választhat formalakkozást, aranyozást vagy ezüstözést, amelyek extra exkluzivitást adnak a kártyatartóknak.

Legyen szó üzleti rendezvényről, konferenciáról vagy ajándékozási célról, kártyatartóink kiemelkedő minőséget és megjelenést garantálnak vállalkozása számára. Válogasson most a kártyatartók széles választékából, és emelje ki vállalkozása arculatát és professzionalizmusát!

Comments are closed.