Ajtónyitó kártya

Ajtónyitó kártya – rejtett marketing szem előtt.

A bankok, hivatalok, szállodák és üzleti vállalatok számára az ajtónyitó kártya nem csupán a beléptető rendszer fontos eleme, hanem a biztonság szerves része is. Ez a speciális kártya garantálja, hogy csak azok a személyek léphessenek be bizonyos területekre, akik rendelkeznek a megfelelő jogosultságokkal. A hotelek számára az ajtónyitó kártya emellett egy apró, ám rendkívül hatékony marketing eszköz is, hiszen a vendégek ott tartózkodása alatt többször is kézbe veszik és olvassák a rányomtatott információkat. Egyetlen vendég, egyetlen ajtónyitó kártya képes sokszorosítani az üzenetet és az értékesítési lehetőségeket. Gondoljon csak bele, mennyi lehetőség rejtőzik egyetlen ilyen kis kártyában!

Választható kártya alapanyagok széles választékából választhat, beleértve a bankkártya minőségű, vastagabb 760 mikron alapanyagot, a vékonyabb 440 mikron alapanyagot, valamint a környezettudatos megoldásokat, mint a 720 grammos újrahasznosított karton és a 350 grammos újrahasznosított karton. Emellett megtalálható a 350 grammos műnyomó karton is.

A kártyák felületkezelése is széleskörű lehetőségeket kínál. Választhatja a fényes laminálást, a matt laminálást vagy a laminálás nélküli megoldást, amely hosszú élettartamot és elegáns megjelenést biztosít a kártyáknak. A kártyák színeit is testre szabhatja az adott célnak megfelelően. A hagyományos fehér alap mellett választhat átlátszó, ezüst és arany alapok közül, valamint különféle metál alapokkal is feldobhatja kártyáit.

Ha specifikus tulajdonságokat kér, akkor sem probléma! Kínálatunkban megtalálhatóak a RFID (más néven NFC) chippel és a változó kezeléssel ellátott kártyák, amelyek QR-kódokat, vonalkódokat és szöveges változókat is tartalmazhatnak. Emellett elérhető a dombornyomás, az arany és ezüst felülnyomás, a pantone nyomás (PMS), a formalakkozás, az aláíráscsík, a mágnescsík, a lekaparható réteg, a hologram és a lyukasztás lehetősége is.

Ne hagyja ki a lehetőséget, válassza az ajtónyitó kártyákat, hogy biztonságot és hatékonyságot teremtsen vállalkozásában, és egyben hatékony marketing eszközként is felhasználja!

Comments are closed.